Haluatko värikkään tulevaisuuden mielenkiintoisella alalla?

Alexandra Peth (alexandra.peth a kemianteollisuus.fi), 6.2.2018

Väriteollisuusyhdistys jakaa ensimmäistä kertaa stipendin yhdelle opinnoissaan menestyneelle opiskelijalle Ranskaan ITECH Lyon -yliopistoon. Tutkinto on yksi maali- ja painovärialan parhaimmista ja kaikki tutkinnon käyneet ovat tähän mennessä työllistyneet valmistumisen jälkeen.

Maalipurkit

Stipendin arvo on yhteensä 30 000 € ja se kattaa kokonaisuudessaan kolmen vuoden maisteriopinnot. Tämän lisäksi opiskelijan on mahdollista hakea Suomesta asumis- ja opintotukea.

”Suomalainen väriteollisuus uskoo vahvasti ITECH:issa hankittuun osaamiseen, joka tunnetusti on maailman huippua. Opiskelija kasvaa osaksi kansainvälistä verkostoa, josta voi olla tulevaisuudessa vain hyötyä. Haluamme ehdottomasti olla mukana tukemassa suomalaisia opiskelijoita ja osaamista, joilla varmistetaan yritystemme kansainvälinen kilpailukyky.”

- Eliisa Irpola, Toimitusjohtaja, Väriteollisuusyhdistys ry

Kuka voi hakea?

1) Opiskelijat, joilla kandidaatin opinnot (AMK tai yliopisto) kemiantekniikasta tai esim. biokemiasta melkein valmiina

2) Opiskelijat, jotka opiskelevat ensimmäistä vuotta maisteriohjelmassa, pääaineena kemia, kemiantekniikka tai mahdollisesti biokemia

Hakijalta toivotaan opintojen ohessa blogeja ja kirjoituksia opinnoista ja niihin liittyvistä kuulumisista väriteollisuusyhdistyksen verkkosivuille. 

Hakuprosessi on nyt käynnissä, joten lähetä hakemuksesi pikimmiten - kuitenkin viimeistään 20.3.2018.

Hakemuksen tulee sisältää CV, Cover Letter ja suosituskirje sekä opintojen arvosanat. Hakemukset lähetetään Anni Siltaselle sähköpostitse osoitteeseen anni.siltanen a kemianteollisuus.fi. Jatkoon päässyt opiskelija haastatellaan myös ITECHin toimesta Skypellä englanniksi. Kielitaitovaatimuksena tutkinnon suorittamiseen on hyvä englanninkielen taito.

Lue lisää ITECHistä: http://www.itech.fr/en/discover-itech/who-are-we/

Lisätiedot:
Anni Siltanen, Asiantuntija, Osaaminen ja vetovoima
puh: +358 44 562 5991
sähköposti: anni.siltanen a kemianteollisuus.fiTakaisin